Coș cumpărături

POVESTEA NOASTRA

Misiunea noastră a început în 2002 și intre timp am reușit să devenim una dintre companiile lider in domeniul productiei de uleiuri esențiale și aromatice naturale, produse cosmetice și ierburi naturale. Vă urăm bun venit în compania noastră… „Nefertiti pentru Uleiuri și Ierburi Naturale”
Am început cu o fermă mică în provincia Al Fayoum, la 130 km de Cairo, Egipt, iar odată cu deschiderea primei noastre filiale în Hurghada, după doar 2 ani, am fost foarte bucuroși să începem sa ne extindem. Avand un numar de 7 sucursale în împrejurimile orașelor Hurghada și Sharm El-Sheikh, dar și filiale oficiale în Belarus și Ucraina, suntem în continuă creștere, iar scopul nostru este să fim disponibili în cat mai multe țări în următorii ani.

Bine ați venit în ferma noastră!

Al Fayoum este o mare oază în deșert, ce găzduiește rezervația naturală Lacul Qaroun și una dintre cele mai bogate zone agricole din Egipt. Deoarece am început cu o fermă mică, pentru produsele noastre importam semințele de la alte ferme. În 2009, am decis să ne concentrăm pe creșterea fermei noastre, asigurându-ne că putem produce cele mai bune semințe, folosind cele mai bune metode de plantare și îngrășăminte naturale pentru produse sănătoase și de înaltă calitate.

Tehnologia noastră

Tehnologia se află în continuă mișcare și, din acest motiv, ne străduim să fim în pas cu ea. Avem o echipă de ingineri și cercetători profesioniști și cunoscători, care sun la curent cu cele mai bune proceduri, upgrade-uri și utilaje pentru a crea produse sănătoase și de înaltă calitate în fabrica noastră. Tehnologia noastră modernă de presare la rece asigură producția constantă de uleiuri naturale de înaltă calitate, presate la rece. Pentru unele dintre produsele noastre, folosim și tehnologia de distilare.

Marca Nefertiti

Brandul nostru este inspirat și poartă cu mândrie numele celebrei regine din Egiptul Antic. Nefertiti a fost un simbol al puterii și frumuseții, numele ei traducandu-se astfel: „A venit o femeie frumoasă”. Prin urmare, acest nume reprezinta întocmai scopul și devotamentul companiei noastre față de dvs. în calitate de client, produsele noastre fiind gata să vă ofere întotdeauna rezultatele pe care le așteptați.

Frumusețe naturală

Avem un singur scop si o misiune simpla…să TE facem sa te simti bine, atat in interior cat si in exterior! Sănătatea este foarte importantă, mai ales odată cu accentuarea poluării si a multitudinii de opțiuni alimentare nesănătoase disponibile astăzi. Produsele noastre naturale vor contribui la sănătatea si bunăstarea TA, promovand un stil de viata sănătos.

Ambalajele noastre

Sticlele noastre certificate medical, transparente sau de culoare maro, sunt recipientele perfecte pentru produsele dumneavoastră.

Calitatea promisa

Pentru ca aspirăm să fim o companie unică și de încredere, suntem încântați să vă arătăm certificatele noastre aprobate ISO (Organizația Internațională de Standardizare) și CoA (Certificat de analiză), angajandu-ne astfel în a produce si livra produse naturale și de cea mai bună calitate.
Quality Management System.
Environmental management system.
Occupational Health & Safety.
Food Safety Management System.
Pentru ca aspirăm să fim o companie unică și de încredere, suntem încântați să vă arătăm certificatele noastre aprobate ISO (Organizația Internațională de Standardizare) și CoA (Certificat de analiză), angajandu-ne astfel în a produce si livra produse naturale și de cea mai bună calitate.
O marcă de certificare pe un produs comercial indică existența unui standard de produs sau a unui regulament acceptat și o asigurare conform căreia producătorul a verificat conformitatea cu acele standarde sau reglementări. Marca de conformitate euroasiatică (EAC) certifică faptul că produsele noastre sunt conforme cu toate reglementările tehnice ale Uniunii Vamale Eurasiatice.
Puteți găsi suplimentele noastre, licențiate și certificate, în farmacii.
Suntem mândri să vă oferim produse 100% naturale, sănătoase și de înaltă calitate.
Ingredientele noastre de calitate sunt extrase conform specificațiilor internaționale.

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Echipa noastră profesionistă vă stă la dispozitie cu orice informații de care aveți nevoie, pregătită să vă răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea.
Livrare Rapida in Toata Lumea

Livrare Rapida in toata lumea prin curier rapid

Garantie Internationala

Oferita in tara in care se foloseste produsul

100% Checkout Securizat

MasterCard / Visa