Cart

Return policy

NEFERTITI OILS SRL
J40/18503/2021
CIF: 45126255
Sediu: Bucharest, District 3, 2 Rotunda Street, building Y1C, room 57


formeaza ceea ce in continuare va fi denumit “Responsabilii Nefertiti Oils”

Draga client,

Produsele achizitionate prin intermediul www.nefertiti-oils.ro , pot fi returnate fara griji iar tu poti primi banii inapoi, comanda un alt produs sau inlocui produsul existent.

Asa cum promitem inca inainte de achizitionarea unui produs, returul se poate face absolut gratuit.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele
Transmite-ne un email la olga.bobic@yahoo.com in care ne vei lasa urmatoarele detalii: nume, telefon, numar comanda, data comanda, motiv retur (nu este obligatoriu)
Dupa confirmarea din partea unui reprezentant al companiei noastre, vei trimite coletul prin intermediul Fragil Courier, cu specificația pe colet: „Plata la destinatar”*.
Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
Termeni si conditii in privinta retururilor produselor achizionate de la Responsabilii Nefertiti Oils

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora conform legii (in termen de 30 de zile conform procedurile si promotiilor www.nefertiti-oils.ro.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Responsabilii Nefertiti Oils,va returna contravaloarea produsului in maximum 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Returnarea banilor se va face in contul IBAN transmis de catre cumparator.

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):


In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea banilor aferenti produsului.

Fast Worldwide Delivery

Fast delivery worldwide by express courier

International warranty

Offered in the country where the product is used

100% Secure Checkout

MasterCard / Visa